Как да станете наш дистрибутор

Тук ще намерите необходимата информация и материали, които ще ви помогнат да разберете по-добре спецификата на нашите продукти. Искрено се надяваме, че нашето предложение за сътрудничество и тези материали ще ви бъдат полезни. В съответствие с партньорска програма, ние предоставяме права за продажба върху всички наши продукти чрез мрежа от дистрибутори на територията на цялата страна.

Ако искате да станете регионален дистрибутор и да разпространявате продукти на Detensor, можете да се свържете с нас и да получите по-подробна информация.

Ако искате да станете дистрибутор или търговски представител.

Имате опит в продажбите, клиентска база данни, познание в продажбите на медицинско оборудване, контакти с административните органи или сте представител на медицинска заведение? – Тогава ние можем да Ви предложим да станете официален партньор със свободен работен график.

Развивайки концепцията и идеята за възстановително лечение и рехабилитация на гръбначния стълб, чрез прилагане на Detensor метода в своя район, вие ще разширите обема на предлаганите от вашето дружество услуги.

Лого

Detensor.bg
Ексклузивно представителство в България
адрес: гр. София, кв. Витоша, ул.Чавдар Мутафов 12
тел: 0876433656
e-mail: office@detensor.bg