Описание на компанията

Фирма ДЕТЕНЗОР БГ ЕООД е ексклузивен представител на марката DETENSOR KURT KIENLEIN e.U  (съоръжения за облекчаване и изправяне на гръбначния стълб, в комбинация с вибрационно-резонансна терапия) за българския пазар. Дейността на компанията стартира през 2016 г., за да предостави ексклузивно на територията на България революционни и иновативни за пазара продукти в областта на възстановяването и лечението на опорно – двигателните проблеми. Заедно с нашите партньори, които имат дългогодишен опит в областта, се стремим да предоставим алтернативен метод за лечение на гръбначни заболявания и да осигурим комфорт на клиентите ни, качество на съня и удобство в дома, дори в извършването на най-обикновените ежедневни дейности. Искаме да дадем на всички наши клиенти бъдещ комфорт на живот БЕЗ БОЛКИ В ГРЪБНАКА.

Detensor е уникален метод за трайно, безболезнено изправяне и освобождаване на гръбначния стълб, за коригиране на нарушенията, премахване на болката, подобряване на работата на вътрешните органи при възрастни и деца. В основата на лечението е възстановяването на нарушения естествен биоритъм при ежедневното изправяне на гръбначния стълб, чрез неговото продължително и безопасно изправяне под въздействието на собствената тежест на пациента.

Повече от 4 милиона души с увреждания на гръбначния стълб (само в Русия) са преминали ефективно лечение с тази прогресивна система. В 56 страни по целия свят се продава и работи оборудване, произведено на базата на този метод.

Detensor в България ще развива следните няколко направления:

Продажба

Предлагаме на българския пазар всички продукти от групата на DETENSOR KURT KIENLEIN e.U, с гарантирано качество от производителя.

Терапии

Благодарение на нашите обучени кадри, при нас можете да се възползвате от терапевтичните процедури посредством Detensor продуктите.

Дистрибутори

Ако желаете да се включите в семейството на Detensor , ние можем да ви съдействаме с всичко необходимо, за да започнете вие своето бизнес начинание.

 

 

 

 

Лого

Detensor.bg
Ексклузивно представителство в България
адрес: гр. София, кв. Витоша, ул.Чавдар Мутафов 12
тел: 0876433656
e-mail: office@detensor.bg