Как да използваме Pranamat ECO?

Програма 1

 

Pranamat ECO ще помогне да облекчите стреса и постигнете релаксация, когато се чувствате стресирани или напрегнати. Първо, просто легнете по гръб на Pranamat ECO. Ако е необходимо, може да подкрепите врата си с малка възглавница. Не забравяйте да се завиете с топло одеяло, тъй като тялото ви може да се охлади по време на терапията. В тази позиция първичният благоприятен ефект ще бъде усетен в областта на врата и раменете, където стресът най-често се натрупва.

 

Обща продължителност: 15-45 минути. Поз. 1.

 usage-pos-1  usage-pos-2
Йога практика

Когато започнете да използвате вашата Pranamat ECO масажна подложка, вие бързо ще осъзнаете, че тя помага не само при лечението на болки в гърба и мускулни проблеми. Pranamat ECO e от голяма полза за подмладяване на тялото и релаксация на ума, което го прави идеално допълнение към вашите ежедневни йога занимания. Отделно от извършване на вашите сеанси, Pranamat ECO ще ви помогне да се отпуснете и да влезе в състояние на концентрация както преди, така и след йога сесията. Можете да си позволите директен контакт на подложката с тялото ви по време на сеансите, но за определени позиции, може да е по-удобно да се покрие с тънък плат.

usage-pos-3 usage-pos-4
Програма за облекчаване на болката

 

Pranamat ECO помага за облекчаване на леки мускулни болки и схващания.

 

За да се намали мускулната болка, легнете по гръб на Pranamat ECO в продължение на 15-30 минути. Можете да използвате продуктите в специфични области на тялото, където изпитвате болка, в продължение на 5-10 минути.

 

Обща продължителност: 15-45 минути. Поз. 1,5,7,8.

 usage-pos-5  usage-pos-6
Самолетен полет, за дълги разстояния с кола, други дейности с ограничена активност

 

Pranamat ECO масажна подложка е идеалният инструмент за облекчаване на болки в гърба, причинена от продължително заседяване, като например в автомобил, самолет, или зад бюрото.

 

Обща продължителност: 20-30 минути. Поз. 1,4,5,8.

 usage-pos-7  usage-pos-8
Програма Спорт

 

Използвайте Pranamat ECO за освобождаване от леки мускулни болки и скованост след интензивни упражнения. Използване на гърба за 15-20 минути и на други части на тялото, където е необходимо за 10-15 минути.

 

Обща продължителност: 25-40 минути. Поз. 1,4,5,6,7,8.


Лого

Detensor.bg
Ексклузивно представителство в България
адрес: гр. София, кв. Витоша, ул.Чавдар Мутафов 12
тел: 0876433656
e-mail: office@detensor.bg