Pranamat ECO

Как работи Pranamat ECO?

акупунктурни области

Pranamat ECO вярва, че всеки човек трябва да се грижи за здравето си, пред всеки от нас стоят  безкрайни възможности за активно участие в собственото си благосъстояние.

Съвременният човек все по – често загърбва традиционните методи за лекуване на болките в тялотоproduct-pe-nv-top-zoom  и се обръща към алтернативен начин да се справите с проблемите си без риск и без странични ефекти.

Pranamat ECO е чудесен начин за осъществяване на акупресура, релаксация и ревитализация, които възстановяват енергийния поток на вашето тяло и подпомагат оздравяването му. В създаването на продукта са вплетени древните традиции, био дизайна и модерните технологии.

Pranamat ECO Ви помага да:

  • Облекчите болката в гърба и областта на врата
  • Излекувате главоболието и мигрената
  • Освободите мускулни спазми
  • Повишите общия тонус на тялото Ви

Лечението е лесно;  лежете на Pranamat ECO от 15 до 20 мин всеки ден. Тази масажна подложка е създадена от експерти в областта на оздравяването и обединява в себе си древни теории и холистична терапия, за да осигури ефективен масаж на тялото чрез своята колекция от заострени лотосови цветя.

Pranamat ECO е изработен от висококачествени, естествени и устойчиви материали, за да оказва минимално въздействие върху околната среда. Pranamat ECO изглежда красиво и се усеща удобно, а въздействието, което ще окаже върху общото ви благосъстояние, ще бъде поразително. Направете Pranamat ECO част от своя начин на живот и ежедневие, за да забравите в миналото неприятните мускулни болки. Ще бъдете по-енергични, ще се освободите от болките в мускулите без никакви интервенции на традиционната медицина.

kkkk

                  Външен калъф 100 % лен                                Вътрешен калъф 100% памук                      Пълнеж 100 % кокосови фибри

Лого

Detensor.bg
Ексклузивно представителство в България
адрес: гр. София, кв. Витоша, ул.Чавдар Мутафов 12
тел: 0876433656
e-mail: office@detensor.bg