Терапевтична система

Неинвазивна система за облекчаване на болки в гърба и кръста! Основен принцип на VertheSpine Complex Therapy е гравитационният, т.е. системата използва изцяло Вашето тегло.

Силвия Койчева
Кинезитерапевт

Verthe Spine Complex Therapy

Натискът, който тялото Ви упражнява, помага на оребрението да се „захване“ за прешлените и да ги разтяга деликатно в противоположни посоки. Този Traction ефект увеличава междупрешленното пространство и така намалява напрежението и болките в гърба и кръста. Подобрява се кръвообращението на фините ставички, участващи в изграждането на гръбначния стълб. При правилна употреба и постоянство незаменимите 45 минути на ден ще облекчат и отпуснат тялото Ви в домашни условия.

Каталог

Ефективност

VertheSpine Complex Therapy е подходяща за ползване в терапевтични кабинети. След 25 мин върху терапевтичната система пациентът се усеща релаксиран, което прави мануалната терапия много по-ефективна със значително по-малко усилия от страна на терапевта.
Препоръчва се за хора с установени проблеми в гръбначния стълб (протрузии, дискови хернии, гръбначни изкривявания)
Много подходяща терапия при активни спортисти, които се нуждаят от дълбока релаксация на мускули и стави.

Качества

Препоръчва се при бременни – от началото на бременността до осмия месец, както и след раждане. Леката тракция на гръбначния стълб и дълбоката релаксация на мускулите помагат за предотвратяване на дискомфорта, причинен от бързото изместване на центъра на тежестта на тялото. Подобряването на метаболитната доставка на прешленните дискове ускорява възстановяването на организма.
Системата VertheSpine Complex Therapy е подходяща за деца и няма никакви противопоказания.
Състав 80% полиуретан (PU), памук и еластан
Опора на гърба и тракция/декомпресия на гръбначния стълб (основна част) за облекчаване на болки в гърба
Функционална опора на цервикалната област (възглавница FCS)
Функционална опора за отпускане на краката (допълнителна част)

Статии

VERTHORA BULGARIA

Spinal Decompression Systems

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque tincidunt, magna id tincidunt sollicitudin, mi libero tincidunt quam, eget consectetur dui est a dui.